Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se stane, když spojíte loňskou a letošní mediální senzaci? S odpovědí v podobě názorného obrázku přišla před pár dny modelka Cara Delevingne (31), když na svou sociální síť umístila tuhle bizarní fotomontáž...

Jen máločemu se dostalo podobné pozornosti a především míry napodobování, než loni hitu Miley Cyrus Wrecking Ball. A o stejný humbuk se před několika týdny postarala Kim Kardashian svými fotkami pro do té doby vcelku neznámý časopis Paper. Ačkoli se uvnitř čísla objevila i úplně nahá, v parodiích vede na celé čáře obálka, jejíž značnou část zabírá Kimina olejem naleštěná zadnice.

A nebyla by to ztřeštěná Cara, kdyby taky nepřispěla svou troškou do mlýna. Svou fotomontáží smázla rovnou dvě mouchy jednou ranou. Její věrné přátelství s Kiminou mladší sestrou Kendall to přitom nijak nenarušilo. Naopak, Angličanka Delevingne se údajně dokonce chystá ke své kámošce přestěhovat! Od nového roku by tak prý mohly sdílet její apartmán za více než třicet miliónů korun v Los Angeles.

Reklama

Další články

Načítám