Hlavní obsah
Článek

Jak už kdysi ranařka ze série Rychle a zběsile Michelle Rodriguez (35) přiznala, bere všechno, holky i kluky. A zatímco před pár měsíci prožívala hojně medializovaný románek s jednou z nejžádanějších modelek světa Carou Delevingne (31), momentálně už se svíjí v náruči někoho jiného. A po čase dala opět přednost mužnému objetí.

Herečka znovu zabrousila do vod slavných jmen a na udici se tentokrát chytil samotný krasavec z Muzikálu ze střední Zac Efron. Vzájemné sympatie přerostly v něco víc během jejich společné dovolené na Sardinii, kam odjeli ještě s partou přátel na pozvání movitého italského obchodníka.

Server Daily Mail už exkluzivně otiskl jejich důvěrné fotografie z jachty, kde se objímají, líbají a leží o sebe opření. Zlobivá Michelle má tak evidentně v hledáčku mladší ročníky. Po jednadvacetileté modelce si nyní nabrnkla jen o pět let staršího partnera.

Páreček by si ale měl dát pozor na svody omamných látek. Zatímco Michelle tíhne více, než je zdrávo, k alkoholu, Zac má za sebou léčení pro drogově závislé, kam odešel poté, co se loni málem předávkoval.

Reklama

Další články

Načítám