Hlavní obsah
Článek

Na fotografii z dětství byla jedna z nejžádanějších modelek současnosti jen obyčejnou holčičkou, již by si ve školce nikdo nevšiml. Dnes je ovšem nepřehlédnutelná nejen díky svým kampaním, ale dává o sobě vědět především skandály.

Cara Delevingne je ve 21 letech na vrcholu kariéry a její tvář zdobí titulní strany prestižních magazínů po celém světě. V civilu je ovšem často k nepoznání, což je způsobeno jejím nevybíravým chováním. Na večírcích se totiž rozhodně nechová jako dáma a domů se vrací v zuboženém stavu.

Do světa modelingu se Cara vrhla po vzoru své starší sestry Poppy (28), ale záhy její slávu přerostla. Neupravenou rebelku, která se na fotografiích dokáže proměnit v atraktivní ženu, si oblíbily známé oděvní značky a Cara tak patří k nejvytíženějším modelkám současnosti.

Delevingne před časem ukončila románek s herečkou Michelle Rodriguez, která si zahrála v Avatarovi či akční sérii Rychle a zběsile. Ta nejspíš nemá ve své orientaci zcela jasno, protože randila i se Zacem Efronem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám