Hlavní obsah
Článek

S kolekcí plavek dle vlastního návrhu, které uvádí na trh pod značkou Tropic Of C, bude debutovat oproti původnímu očekávání (mělo to být na přelomu roku) nakonec prý až v druhé půlce února. Fanynky slavné topmodelky a sexy andílka ze stáje značky luxusního spodního prádla Victoria´s Secret, momentálně těhotné Candice Swanepoel (35), a potažmo samozřejmě její zákaznice, už se nemohou dočkat. Teď byly ovšem nuceny spolknout hořké sousto: Plavky nejsou!

Candice, jak už se to občas stane každému podnikateli, v těchto dnech zakusila, jak trnitá může cesta její kolekce od návrhu až na pult být. Výrobní komplikace celý zmíněný proces dost zbrzdily, a tak se modelka za průtahy zákaznicím už omluvila. Přesný termín, kdy by se plavky měly objevit, znám není, ale měl být prý během druhé poloviny února.

Co tedy chudák Candice, místo aby se starala o distribuci a počítala zisk, nakonec dělá? Vzhledem k jejímu požehnanému stavu prakticky to jediné, co pro komplikující se obchod dělat může. Propaguje jednotlivé kousky a udržuje tak koupěchtivé dámy v naději, aby jí ´nevychladly´. V týdnu zapózovala v jednom vzorku svých bikin tak zkušeně, že na ní těhotenství ani nebylo poznat. A jen pár dní poté předvedla v krásném skalním jezírku druhý kousek, jímž jsou bílé jednodílné plavky.

Candice to v nich sluší tak, že by klidně mohla být jednou z těch nádherných bájných Sirén, které na útesy nalákaly celé generace nebohých námořníků. Vzhledem k tomu, jak těžko se důvěra zklamaných zákaznic získává zpět, nám nezbývá než Candice držet palce, aby stejně jako utopení námořníci neskončil i její plavkový byznys.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám