Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelky, kolegyně od Victoria´s Secret a ještě ke všemu dobré přítelkyně - to jsou nizozemská kráska Doutzen Kroes (32) a Jihoafričanka Candice Swanepoel (35). Ta bude už brzy, k radosti svého partnera Hermanna Nicoliho, dvojnásobnou maminkou, stejně jako je její kamarádka Doutzen. S Hermannem žije zhruba od svých sedmnácti let, a mají spolu rok a půl starého synka, jemuž dali jméno Anacã.

Holky si teď spolu užívají již několikátý den společné dovolené na plážích Espelho v brazilském Bahia. A protože jejich pobyt pilně dokumentují místní paparazzi, každý den se v éteru objevují vnady těchto krásek na tisíc způsobů a fanoušci díky tomu alespoň vědí, že se mají báječně.

Když si uvědomíte, že obě patří mezi elitu profesionálních krásek celého světa a většinu času tu tráví v bikinách, pak chudáci místní muži! V tamním už tak teplém počasí, jim teď musí být hrozné horko.

Děvčata tu ale naštěstí nejsou sama. Jedná se totiž o rodinnou dovolenou, takže je tentokrát střeží ochranka nejpovolanější - jejich partneři a potomci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám