Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když v listopadu otevírala přehlídku spodního prádla značky Victoria´s Secret, byla Candice Swanepoel (35) už těhotná. Její bříško a postava ale vůbec nic neprozrazovaly, přestože na molo vyšla v červeném krajkovém kompletu. Dva měsíce nato už je to jiná káva.

Těhotenství modelka veřejně oznámila až necelý měsíc po přehlídce a svým fanouškům tím vyrazila dech. Zaprvé, jak už bylo řečeno, v prádle vypadala zcela ‚netěhotně‘, mělo však jít i o její velký návrat na mola po předloňské pauze, kdy se věnovala mateřským povinnostem s prvním potomkem, nyní 14měsíčním synem Anacou. „Dívala jsem se na show z gauče v Brazílii a byla to zcela jiná zkušenost. Hrozně mi to chybělo, takže jsem ráda, že jsem zpět,“ říkala. Ale jelikož by měla druhé dítě porodit v první půli roku, mohla by teoreticky stihnout i příští podzimní show a nemusela by ji kvůli druhému dítěti vynechávat...

V Brazílii je Candice i nyní, korzuje po plážích a její aktuální míry už nenechávají nikoho na pochybách. Otcem obou dětí je modelčin snoubenec Hermann Nicoli, s nímž se Swanepoel zná už od svých sedmnácti let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám