Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jihoafrickou krásku Candice Swanepoel (35) máme nedílně spojenou se značkou Victoria‘s Secret, pro kterou začala předvádět už před deseti lety a od roku 2010 má tu čest oblékat i andělská křídla. Jenže po jejím nedávném návratu do modelingu, od kterého si dala pauzu kvůli narození syna jménem Anacã, ji vídáme v kampaních na bikiny úplně jiné značky...

Nově Candice propůjčila svou tvář a především tělo kanadské značce luxusních plavek a letní módy Sauvage. U nás nepříliš známý prodejce má ve svém portfoliu mnoho slavných krásek a momentálně pro ně kromě Candice předvádějí také Rosie Huntington-Whiteley či přítelkyně Leonarda DiCapria Nina Agdal.

Tím ale jejich hvězdný seznam modelek zdaleka nekončí. Plavky, pohybující se cenově okolo 200 - 300 dolarů, už předváděly i Irina Shayk, Kate Upton, Gisele Bündchen, Miranda Kerr, Chrissy Teigen, Heidi Klum, Adriana Lima, Petra Němcová a řada dalších. Nechme se tak překvapit, zda se Candice objeví alespoň v novém katalogu Victoria’s Secret. Nečekaně už byly v minulosti odejity například Miranda Kerr, Doutzen Kroes nebo Karlie Kloss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám