Hlavní obsah
Článek

Cameron Diaz (51) s manželem Benjim Maddenem (43) se plácli přes kapsu. Za v přepočtu 298 miliónů korun si pořídili nové hnízdečko lásky. Stali se majiteli nedávno zrekonstruovaného sídla v klidné čtvrti Montecito v Los Angeles, které připomíná palác snů. Přesvědčte se a přijměte pozvánku na malou prohlídku…

Třípodlažní nemovitost v tradičním středomořském stylu se nachází na pozemku o rozloze více než 7 tisíc metrů čtverečních a samotná podlahová plocha čítá přes tisíc čtverečních metrů. Uvnitř najdete šest ložnic, sedm koupelen a další tři samostatné wc.

Hned v několika rozlehlých místnostech se nachází krby a úžasné jsou především terasy s posezením a výhledem na oceán. Nechybí pochopitelně ani luxusní kuchyně, obří pracovna, domácí kinosál nebo lázně. Impozantní je pak obří schodiště, vysoké stropy, mramorové nebo dřevěné podlahy či galerie s kupolí.

Venku se na vzrostlé zahradě nachází kaskádovitá terasa, vodopád, bazén s lehátky nebo plně vybavený prostor pro venkovní párty s přáteli včetně krbu nebo koupelny. Součástí jsou ovšem i záhonky, kde se pěstují bylinky či zelenina.

Hvězda filmu Něco na té Mary je a kytarista kapely Good Charlotte jsou svoji od ledna roku 2015 a mají spolu dvouletou dceru Raddix Madden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám