Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Cameron Diaz (51) před šesti měsíci oznámila, že se s Benjim Maddenem stali rodiči, fanoušci byli v šoku. Hvězdný manželský pár si obvykle velmi bedlivě střeží své soukromí a doposud nesdílel ani podobu dcery.

V poslední době se ale Cameron otázkám ohledně soukromého života tolik nebrání. Nově se rozpovídala o mateřství v rozhovoru pro magazín Rolling Stone.

„Posledních sedm měsíců prožívám nejlepší fázi svého života,“ přiznala, jak vnímá roli matky. „Všechno se točí kolem domova a rodiny. Od té doby, co máme malou, si s Benjim doma pěkně jamujeme. Benji pro ni napsal tucet písniček, které tu teď často zní,“ prozradila o svém manželovi muzikantovi.

Od té doby, co v roce 2018 Diaz opustila Hollywood a oznámila odchod do hereckého důchodu, investuje peníze do různých firem. Ať už jde o výrobu kosmetiky, nebo nyní o novou značku veganského vína, kterou aktuálně promuje.

Narození dcery Reddix oznámili nadšení rodiče prostřednictvím sociálních sítí. V oficiálním vyjádření neuvedli, jak přišla dcera na svět, ale zdůraznili, že budou za každou cenu chránit její soukromí. Nehodlají tedy sdílet žádné její snímky ani další detaily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám