Hlavní obsah
Článek

I když celebrity mají také nárok na dny volna, některé je zřejmě nevyužívají k regeneraci svého těla tak, jak by měly. Příkladem je herečka Cameron Diaz (51), kterou zachytili fotografové v Kalifornii. Musela mít za sebou velmi náročnou noc, protože vypadala hodně unaveně.

Hvězda výborné komedie Zkažená úča svou roli sexy učitelky připomínala jen svým bezchybným tělem. Protože šla do posilovny, na líčení nemyslela, a tak se stala terčem všudypřítomných paparazzi.

Svírajíc nápoj a tašku na cvičení, strhaná opouštěla fitness centrum, ve kterém je jako doma. Diaz je známá tím, že miluje sporty a také je to na její skvělé postavě vidět. Není divu, že stále patří mezi nejvíc sexy herečky. Když se trochu nalíčí, hravě strčí do kapsy své daleko mladší kolegyně.

Cameron se objeví v remaku kriminální komedie Gambit z roku 1966. Nová verze vypráví o uměleckém kurátorovi, který se snaží podvést bohatého sběratele umění a ukrást mu umělecké dílo. Diaz hraje ženu, která je zatažena do intrik. Vedle ní se ve filmu objeví Colin Firth, Alan Rickman nebo Tom Courtenay.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám