Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roztomilí diblíci se smrtící silou - takové byly agentky Charlieho andílci v remaku komediálního akčňáku se stejnojmenným názvem z roku 2000. Trochu slabomyslný děj tu byl vyvážen triem hollywoodských sexy krásek, v té době už vlastně na vrcholu slávy. Film byl natolik komerčně úspěšný, že k němu scenáristé v roce 2003 ještě uvařili přídavek.

Když škrtneme Lucy Liu (48), která se momentálně v New Yorku, kde bydlí i natáčí, věnuje mateřským povinnostem, Charlieho andílci se už zase sešli, nyní po více než čtrnácti letech, nikoliv však kvůli filmování. Cameron Diaz (51) a Drew Barrymore (42) si spolu v pátek skočily v Los Angeles na nákupy.

Inu, je pravda, že trochu zestárly, ale o čtrnáct let? Ne, to přece není možné. A ke cti těchto dam nutno podotknout, že jsou pořád šik. „Pamatujte na chvilky, které ve svém nabitém životě trávíte s těmi, co máte rádi...," napsala mimo jiné Drew pod společnou fotku s Cameron na Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám