Hlavní obsah
Článek

Na Cameron Diaz (51) se letos usmálo štěstí už jednou, když si v lednu po necelém roce randění vzala zpěváka a kytaristu Benjiho Maddena z kapely Good Charlotte. A nyní si vrabci štěbetají, že herečka se svým prvním a o sedm let mladším manželem nejspíš čeká i vytoužené miminko.

„Není žádným tajemstvím, že se už nějakou dobu pokoušejí o miminko. Cameron pouze nechce těhotenství oznámit před začátkem druhého trimestru,“ prozradil zdroj z hereččina okolí s tím, že by Diaz mohla být zhruba v osmém týdnu.

Dvojice byla poprvé od chvíle, kdy se o těhotenství začalo spekulovat, viděna v pondělí na letišti v Los Angeles. Herečka se zdála být i po absolvování dlouhého letu z Austrálie, kde se i s manželem a jeho bratrem Joelem účastnila finále soutěže The Voice, ve skvělém rozpoložení. Fotografům ovšem neuniklo, že si bříško maskovala mikinou ovázanou kolem pasu a koženou kabelkou.

Manželé spekulace, které vzešly od jejich společných přátel, zatím nikterak nekomentovali, ale ani nevyvrátili, což naznačuje, že by mohli opravdu jen vyčkávat s oznámením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám