Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodská hvězda Cameron Diaz (51) chtěla kontroverzním filmem Sex Tape dokázat, že má odvahy na rozdávání, ale místo obdivu se dočkala jen kritiky. Na nejodvážnější roli své kariéry by teď herečka nejraději zapomněla.

Komedie, v níž Cameron Diaz společně s Jasonem Segelem natáčí domácí erotické video lákala na nahotu obou herců, ale svlékání se jim nevyplatilo. Skandálně vyhlížející snímek u diváků příliš nebodoval a zejména Cameron vyšla nahota pořádně draho. Herečka, která má na kontě čtyři nominace na Zlatý glóbus se totiž kvůli nepovedenému filmu dostala na opačný konec žebříčku hollywoodských hvězd.

Svlékání před kamerou Cameron zajistilo nominaci na filmovou anticenu Zlatou malinu. V hlavní ženské kategorii její šance kromě Sex Tape zvyšuje i výkon v komedii Jedna za všechny, a tím šance kdysi obdivované herečky nekončí. Malinu může získat i za vedlejší roli v muzikálu Annie.

Favoritem na anticeny je film Transformers: Zánik, který získal celkem sedm nominací. Za zmínku stojí zejména kategorie věnovaná párům, v níž je poslední díl akční sci-fi ságy nominovaný za jakoukoliv dvojici herců, robotů či roboticky vyhlížejících herců. To ovšem tvůrce divácky nejúspěšnějšího filmu loňského roku nemusí příliš trápit, protože na celosvětových tržbách se dostatečně zahojili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám