Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seznam partnerů Cameron Diaz (51) je pestrý a poměrně obsáhlý. Ačkoli má za sebou i mnohaleté vztahy, dosud nikdy nebyla zasnoubená. Na žádost o ruku kývla podle zahraničních médií až nyní, a to současnému partnerovi Benjimu Maddenovi. Usuzují tak dle hereččina nového diamantového prstenu a nahrává tomu i fakt, že dvojice informaci nevyvrátila.

S pětatřicetiletým členem kapely Good Charlotte chodí Cameron minimálně od května, kdy jejich románek vyšel na povrch. Rodičům jej pak herečka představila během oslav Dne nezávislosti začátkem července. O měsíc později vzal Madden pro změnu svou milou na párty k premiérovému vysílání nové reality show Candidly Nicole ze života Nicole Richie, která je manželkou Benjiho bratra Joela Maddena. Téhož měsíce spolu vyrazili na dovolenou do Itálie a v srpnu se Diaz seznámila v Marylandu s rodinou svého partnera.

Na nedávném obědě s Gwyneth Paltrow v Hollywoodu si herečka s novým prstenem neustále hrála a ve středu v podniku Madeo s Maddenem zářila štěstím. „Dorazili spolu s Benjim. Cameron ukazovala svůj nový prsten a pořád se smála. Několik hodin si s přáteli povídali u večeře,“ popsal očitý svědek možnou oslavu jejich zásnub.

Mezi hereččiny bývalé lásky patří například producent Carlos de la Torre, herci Matt Dillon a Jared Leto, Justin Timberlake nebo baseballová hvězda Alex Rodriguez. Nikdy nebyla vdaná a nemá děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám