Hlavní obsah
Článek

Herečka Cameron Diaz (41) se rozhodla už před lety, že si děti nepořídí. Jednačtyřicetiletá hvězda filmu Prázdniny teď sice randí s Benjim Maddenem, ale ani on není mužem, který by ji přesvědčil k založení rodiny. Především proto, že blonďaté krásce život bez potomků přijde mnohem jednodušší.

„Když máte děti, je to mnohem větší dřina. Mít vedle sebe životy, za které navíc zodpovídáte, já jsem tohle nezvládla. A díky tomu to mám o dost lehčí. Dítě, to je na celý den, každý den po osmnáct let. Nemít dítě může být v životě o dost jednodušší, ale není to jednoduché rozhodnutí. Já ráda lidi ochraňuju, ale nikdy jsem neměla mateřský pud. Měla jsem to mnohem jednodušší než většina matek. Tak to prostě je. To neznamená, že nemám občas těžký život,“ tvrdí Diaz.

Cameron má však spoustu přátel a také kamarádek, které mají děti. Takže si hraje na tetičku. Sexy tetičku, která se stále udržuje ve skvělé kondici. Fanoušci se pohledem na její vypracované tělo budou moct kochat i ve filmu Sex Tape, v níž vystupuje s Jasonem Segelem.

„Je to poprvé, kdy jsem před kamerou kompletně nahá. Ale Jason se vysvlékl také. Je to součástí role. Tak jsem to udělala. No, tím chci říct, že uvidíte úplně vše,“ svěřila Diaz v rozhovoru pro magazín Esquire.

Reklama

Další články

Načítám