Hlavní obsah
Famous
Článek

Jak být zdravá a krásná od útlého dětství do devětatřiceti, recept na to prý zná herečka Cameron Diaz (51). Hollywoodská blondýna se rozhodla, že své osobní zkušenosti a poznatky sepíše do knihy o výživě a věnuje ji především americké mládeži bojující s obezitou a konzumující především pokrmy z rychlých občerstvení.

Diaz prý inspirovala k napsání knihy kolegyně Gwyneth Paltrow, jež vydává týdeník o životním stylu Goop!, ale také otec Emilio Diaz, jenž před čtyřmi roky zemřel na zápal plic.

„Cameron se velmi spřátelila s Gwyneth a je pro ni velmi zajímavé, co dokáže Gwyneth se svým časopisem Goop!. Gwyneth ji inspirovala tím, jak využívá svou slávu k ovlivňování a pomoci lidem. Cameron teď chce dělat to samé,“ tvrdí kamarádka Diaz.

Kniha má být povídáním o tom, proč a jak jsou správná výživa a pohyb nezbytné pro zdraví mladých lidí. Herečka se chce zaměřit především na dívky, ale přečíst knihu si můžou i chlapci a muži. Varuje však, že se v žádném případě nejedná o dietu. Je to spíš lifestylový průvodce s tipy pro zdraví, přičemž hodlá citovat také osobní zkušenosti kolegyň Drew Barrymore, Jennifer Lopez a právě Gwyneth Paltrow.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám