Hlavní obsah
Článek

Herečka Cameron Diaz (51) si raději nechá stokrát zlomit srdce, než by jedinkrát propásla možnost být zamilovaná. „Miluju lásku,“ tvrdí blonďatá hollywoodská hvězda s tím, že má obrovské množství lásky, které je připravena druhým dávat.

„Když jsem měla naposledy zlomené srdce, procházela jsem tím nedávno, řekla jsem kamarádovi: ‚Ty jo, to docela bolí.‘ On na to: ‚To jen ukazuje, jakou máš kapacitu milovat.‘ Potom jsem cítila to zlomené srdce už jinak, protože začalo být projevem hojnosti, ne nedostatku. Raději bych měla tisíckrát zlomené srdce, než abych ani jednou nebyla zamilovaná. Mám tolik lásky, kterou můžu dávat, nejsem bez lásky,“ svěřila Cameron britskému časopisu InStyle.

Herečka prý také miluje projevy lásky kolem sebe a nikdy neodmítne pohled na zamilovanou dvojici, vždy ji to velmi nadchne.

„Mám přátele po celém světě, říkám jím můj kmen. Miluju, když můžu být svědkyní toho, jak se různí lidé milují. Obohacuje mě to. Nejúžasnější hodnoty mého života pocházejí z cestování, setkávání se s lidmi a ze vztahů. Lidská moudrost a lidské zkušenosti, to mě zajímá nejvíce,“ dodala Diaz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám