Hlavní obsah
Článek

Není tajemstvím, že slavní rádi slaví a často neznají míru. Potom však nastává problém, když neodhadnou vhodnou dobu k odchodu z baru. Své o tom ví i řada známých žen, kterým se jako dámám odcházet nepodařilo a měly přitom tu smůlu, že na ně venku čekali paparazzi.

Letos v lednu například v půl čtvrté ráno odcházela z baru Rose night v Londýně Katie Price (45), která měla skutečně pořádně naváto. Konkurovat jí mohou nejspíš jen bývalá topmodelka Janice Dickinson (57), jež si v roce 2007 úplně zřízená po party v Las Vegas rovnou ustlala v autě. Rovněž zpěvačka a djka Sonique (43), která se minulý rok dokonce skácela na zem, si uřízla slušnou ostudu.

Velice rozverná byla v roce 2008 rovněž známá pařmenka Paris Hilton (43), která se po několika drincích na večírku v Bostonu chopila mikrofonu a začala zpívat. Podobnou náladu měla i zpěvačka a herečka Courtney Love (47), když letos v lednu po losangeleské party magazínu W tančila na ulici a do auta jí musel pomáhat řidič. Také Pamela Anderson (56) měla upito, když opouštěla londýnský Kabaret Property club.

Alkoholu se však nezříkají ani herečky Cameron Diaz (51), Ashley Olsen (25) či Tara Reid (36) nebo zpěvačky Geri Halliwell (39),Kimberly Wyatt (30) s Lanou Del Rey (25). Totálně na mol pak byla v listopadu minulého roku bývalá Playmate April Summers (23).

Reklama

Další články

Načítám