Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chodili spolu už v letech 2014 - 2015 a krátce i loni a zdá se, že světově úspěšný DJ Calvin Harris (40) a modelka Aarika Wolf (24) opět navázali na své předchozí románky. Přinejmenším na společné dovolené v Mexiku to tak vypadalo.

Harris mezitím prožil svůj asi mediálně nejsledovanější vztah s neméně slavnou ženou, popovou ikonou Taylor Swift (zprávy tehdy hovořily o tom, že přávě kvůli ní vztah s Aarikou po sedmi měsících zkrachoval). Ta jej však po roce a čtvrt vyměnila za herce Toma Hiddlestona (37). Ale ani tento vztah zpěvačce nevydržel. Momentálně je jejím partnerem další britský herec, tentokrát z řady mladších ročníků, Joe Alwyn (27).

Ale zpět k Harrisovi a Wolf. Podle deníku The Sun přátelé páru věří, že jim vztah tentokrát vydrží, přece jen se říká do třetice všeho dobrého, modelka už se dokonce měla nastěhovat do přítelova hollywoodského domu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám