Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V současné době nejslavnější a nejlépe vydělávající DJ světa Calvin Harris (40) se stal v pátek večer účastníkem dopravní nehody. Při cestě na letiště v Los Angeles do jeho vozu narazilo auto řízené teenagerkou.

Harris podle informací webu TMZ utrpěl tržnou ránu v obličeji a byl odvezen do losangeleské nemocnice. Auto, které nehodu způsobilo, byl VW Beetle řízený 16letou řidičkou. Ta a ještě další spolujezdec měli být také převezeni do nemocnice.

Nemocniční zařízení Harris již opustil, prý navzdory doporučení lékařů a poté, co mu bylo sděleno, že není k dispozici soukromý pokoj, píše Daily Mail.

DJ musel zrušit nejbližší vystoupení. „Adamovo (rodné jméno Harrise je Adam Richard Wiles - pozn.) auto bylo dnes večer při cestě na letiště účastníkem nehody. Z toho důvodu nebude moci dnes vystoupit v Omnii (Omnia je klub v Las Vegas, kde měl mít včera večer vystoupení - pozn.). Byl vyšetřen lékaři a musí mít pár dní klidu,“ napsal Harris na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám