Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý manžel Kris Jenner a otec miliardářky Kylie Jenner (26) a supermodelky Kendall Jenner (28) už se ve svém novém ženském těle objevil v reality show I´m Celebrity...Get Me Out of Here! jen v bikinách.

Caitlyn Jenner (74), dříve Bruce Jenner, před nedávnem oslavila sedmdesáté narozeniny a jako dárek si nadělila účast v reality show, která se odehrává v džungli. Hned po první noci už ovšem začala uvažovat o tom, že to vzdá. „Po první noci v džungli mi hlavou běží myšlenky, zda je to dobrý nápad, zda bych spíš neměla být doma s dětmi a vnoučaty. Nikdy nic nevzdávám, ale přemýšlím, zda bych se to právě teď neměla naučit,“ svěřila se Caitlyn dalším celebritám v show.

Jenner se také před ostatními rozpovídala o tom, že chtěla projít proměnou už mnohem dříve: „Myslela jsem si, že změnu prodělám před čtyřicítkou, nechtěla jsem být tou starou ženskou, ale byl konec osmdesátek a já stále cítila, že nikam nepatřím. Snažila jsem se samu sebe pochopit a jezdila po městě oblečená jako žena. Tehdy jsem měla Porsche a na silnici jsem jednou potkala souseda, a když mě viděl, rychle jsem na něj zavolala, že jedu na halloweenskou párty.“

Nakonec jí ranní sprcha ledovou vodou probrala a v soutěži dále pokračuje a nejspíš se ještě o své proměně rozpovídá v dalších dílech.

Reklama

Další články

Načítám