Hlavní obsah
Článek

Podle posledních fotografií ze středečního odpoledne se z téhle šestašedesátileté celebrity stala vskutku žena se vším všudy... Po hormonální léčbě a následně i operativní přeměně pohlaví z loňského roku o tom sice už nikdo nepochybuje, ale ženu ženou nedělá jen vnější schránka, ale i typické manýry jako například záliba v nakupování. A právě tu si evidentně bývalý desetibojař také užívá...

Před třemi měsíci Caitlyn Jenner překvapila přiznáním, že se nebrání navázání vztahu s mužem, přestože vždy tvrdila, že v tomto ohledu má jasno a přitažlivost cítí k ženám (s bývalou manželkou Kris Jenner má dcery Kendall a Kylie a z předešlých dvou manželství rovněž po dvou dětech). Stejně tak se mění i její záliby. Zatímco kdysi bývala vrcholovým sportovcem (v roce 1976 získala ještě jako Bruce Jenner zlatou medaili v desetiboji na olympiádě v Montrealu), dnes dává přednost kromě nákupů i líčení, česání, popíjení koktejlů, tlachání s kamarádkami a dalším typicky ženským vlastnostem.

Ve středu ovšem v úzkých kalhotách, černém svetříku s výstřihem a kotníčkových botách na podpatku vypadala báječně. Se svou impozantní výškou v ulicích Malibu nešla přehlédnout, natož když se snažila posbírat ze země tašky s úlovky z nákupů, které si potřebovala trochu přeskládat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám