Hlavní obsah
Článek

Je to šest týdnů, kdy rodina Bruce Willise (69) oznámila, že se herecká legenda ze zdravotních důvodů stahuje z aktivní herecké profese. Hvězda filmů Pulp Fiction, Šestý smysl nebo Armageddon trpí afázií, nemocí, která ochromuje řečové schopnosti pacienta.

„Pro rodinu jde o velmi náročné období a vážíme si vaší neustávající lásky a podpory,“ uvedli hercovi blízcí ve společném prohlášení.

Informaci sdílela nejen Willisova současná žena Emma a dcery, ale také jeho exmanželka Demi Moore (61). Bývalí partneři spolu výborně vycházejí, pravidelně se scházejí na oslavách, a Demi dokonce nechyběla na obnově manželského slibu Bruce a Emmy.

Rodina je nyní pro herce velkou oporou. „Všichni jsou Brucovi nablízku, aby mu pomohli vyrovnat se s tím, co přijde,“ cituje americký magazín People svůj zdroj.

Před pár dny byl herec zachycen v italské restauraci v Los Angeles, kam si zašel na oběd. A fanoušky těší, že vypadá velmi dobře. „Vypadá přímo parádně, odejít ze světel reflektorů mu prospělo,“ shodují se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám