Hlavní obsah
Článek

Rodina Bruce Willise (69) sdělila světu smutnou zprávu, herec se musí vzdát své profese, vzhledem k vážné diagnóze.

„Tohle je pro naši rodinu velmi těžké období, takže budeme velmi vděční za vaši podporu, lásku a porozumění,“ uvedla rodina v prohlášení. „Všem fanouškům Bruce bychom jako rodina chtěli oznámit, že trpí zdravotními problémy a nedávno mu byla diagnostikována afázie, která ovlivňuje jeho kognitivní schopnosti. Jako důsledek a po dlouhé úvaze Bruce ukončuje svou kariéru, která pro něj moc znamenala. Procházíme si tím jako silná rodina a chtěli jsme to oznámit všem jeho příznivcům, protože víme, jak moc vám na něm záleží, a také jak moc si považuje on vás.“

Rodina ve svém prohlášení promluvila za Bruce, jehož diagnóza vyčleňuje z možností dále fungovat jako herec, vzhledem k tomu, že afázie způsobuje poruchu řeči. Může jít o následek úrazu nebo například důsledek degenerativního neurologického onemocnění.

„Jak vždy říká Bruce: Užijme si to a naš plán je to tak v tuto chvíli dělat,“ znělo v prohlášení, které podepsala jeho manželka Emma, exmanželka Demi Moore (61) a všechny jeho děti.

Sedmašedesátiletý hollywoodský drsňák tak odchází z filmového světa se Zlatým glóbem i cenou Emmy za roli ve snímku Měsíční svit. Svou druhou cenu Emmy získal za komediální roli v seriálu Přátelé.

Elitní herec ovšem za svou kariéru natočil několik desítek filmů, mezi nimž jsou například ikonické snímky jako Pulp Fiction: Historky z podsvětí, Smrtonosná past, Vyvolený, Armageddon, Šestý smysl či Expendables: Postradatelní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám