Hlavní obsah
Článek

Legendární akční film Smrtonosná past dal vyniknout především herci Bruci Willisovi (69). Ve vůbec prvním filmu celé série i v jeho druhém pokračování si zahrála také půvabná Bonnie Bedelia (73), jež ztvárnila manželku hlavního hrdiny, policisty Johna McClana, Holly.

Už tehdy oslňovala svými půvaby a neutuchajícím šarmem oplývá i v babičkovském věku. Zajímavostí je, že si ji pro roli své filmové manželky vyžádal sám Bruce Willis. Tehdy už byla rodačka z New Yorku zkušenou herečkou.

Na divadelním jevišti se ostatně objevila už jako devítiletá a brzy dostávala herecké příležitosti i před kamerou. Zahrála si v seriálu Love of Life a později v dramatu Koně se také střílejí či snímku Heart Like a Wheel, kde skvěle ztvárnila automobilovou závodnici Shirley Muldowney.

Od té doby hraje s přestávkami v jednom filmu za druhým a koncem 80. let zářila ve zmíněné Smrtonosné pasti. Bonnie Bedelia je potřetí vdaná a má dva syny. O tom, že pochází z herecké rodiny, svědčí i to, že jejím synovcem je Macaulay Culkin (43) známý jako Kevin z kultovní komedie Sám doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám