Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bruce Willis (69) má dobré vztahy nejen se svou exmanželkou Demi Moore, ale také pochopitelně se současnou ženou Emmou Heming (42). Herec oslavil 66. narozeniny a krátce nato také 12 let od svatby s Heming. Ta dojala fanoušky romantickou fotkou a ještě romantičtějším popiskem.

„Bože, tohoto chlápka miluji opravdu nekonečně. I když byly samozřejmě časy, kdy bych s ním nejradši letěla na měsíc, vysadila ho tam a vrátila se zpátky sólo. Takhle vypadá manželství po 12 letech, ne? Měli jsme světlé i temné okamžiky, ale je to můj člověk. Na světě není nikdo jiný, s kým bych chtěla prožívat tuhle bláznivou věc, které říkají manželství. Je moje rodina, dal mi rodinu, o které se mi ani nesnilo, a miluji ho nade vše. Šťastné výročí,“ dojala sledující modelka.

"To je tak krásné." "Bože, moje srdce." "Úplně jste mě dojali." rozněžnili se fanoušci v komentářích pod fotkou. V Instastories se pak Emma pochlubila kartičkami, které jim k výročí vyrobily dcerky Evelyn (8) a Mabel (6).

S první ženou Demi byl Willis ženatý v letech 1987-2000 a mají dcery Rumer (32), Scout (29) a Tallulah (27). I Demi se často chlubí společnými snímky s Brucem, ale i jeho současnou manželkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám