Hlavní obsah
Článek

Nejmladší ze tří dcer počatých během manželství Demi Moore (61) a Bruce Willise (69) přidělává svým rodičům vrásky na čele už hezkých pár měsíců. Nepředvídatelné chování u dvacetileté Tallulah stále graduje a po nejrůznějších excesech s nahotou a drogami vyvrcholilo v oholení hlavy. Učinila tak Tallulah Willis opět v kokainovém opojení?

Tallulah shodila vlasy již před několika dny. Její tyrkysové háro, které si nechala vytvořit koncem července, už bylo asi nuda, a tak to chtělo něco ještě víc extra. Mladá rebelka si možná vzpomněla, jaké medializace se dočkala téměř před osmi lety Britney Spears, které už vadila image popové princezny. Opilá tehdy navštívila kadeřnictví v kalifornském San Fernando Valley a požadovala oholit hlavu, když kadeřnice odmítla s tím, že svého rozhodnutí bude litovat, sama se chopila strojku a blond kadeří se zbavila. Ihned poté při pohledu do zrcadla propukla v pláč. I ona v té době bojovala se závislostí, ale na rozdíl od Tallulah na alkoholu.

Zatímco Spears řešila svůj zkrat parukami, Tallulah svého činu nejspíš nelituje a hrdě svou holou hlavu ukazuje světu prostřednictvím fotografií na sociálních sítích. O tom, zda byl její šestitýdenní odvykací pobyt v léčebném centru The Meadows v Arizoně úspěšný, se nyní taktně mlčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám