Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodská herečka momentálně neprožívá nejšťastnější období. Oba její exmanželé se totiž letos od nových partnerek dočkali miminka. Připomeňme si časy, kdy Demi Moore (61) patřila k sexsymbolům.

Smolařka v lásce zůstala po padesátce sama a ani u příležitosti dnešních narozenin se nejspíš nedočká dárečku, jímž by jí nějaký nápadník projevil lásku. Snad si na ni vzpomenou alespoň její expartneři, kteří ovšem, pravda, mají jiné starosti, než utěšovat bývalku. Ashton Kutcher (46) i Bruce Willis (69) ji vyměnili za mladší partnerky, které jim letos porodily potomky.

V roce 1996 bylo ovšem všechno jinak. Demi byla deset let provdaná za Bruce a po třech porodech se rozhodla odhalit před kamerou. V kontroverzním filmu Striptýz předvedla nejodvážnější roli své kariéry a v 34 letech natočila scény, při nichž se pánské části publika zatajil dech.

Demi Moore v eroticky laděném snímku ztvárnila matku, která potřebuje nutně vydělat peníze, aby získala do péče svou dceru. Její sexy tělo se ukáže jako dobrý zdroj příjmu, ale v nočním klubu se zaplete do politické aféry. V galerii se můžete přesvědčit, jak to Demi před 18 lety seklo.

Reklama

Další články

Načítám