Hlavní obsah
Článek

V první polovině rozhovoru s Davidem Beckhamem (48) o jídle se bývalý fotbalista zmínil o stravovacích návycích své ženy. V druhé půlce interview v podcastu Ruthie Rogers s názvem River Cafe Table 4 se zmínil i o svých oblíbených pochutinách.

„Po tom, co jsme mluvili o všech těch úžasných restauracích a jejich pokrmech, bych řekl, že jídlo, které mi ihned udělá dobře, je balíček slaných octových chipsů a možná toast zapečený s fazolemi,“ prozradil na sebe David.

„Toastový chléb namažu máslem zvenčí, aby se nepřipekl a dovnitř přidám pečené fazole a zapékám cca čtyři až pět minut. Bez sýra,“ nadiktoval svůj oblíbený jednoduchý recept Beckham.

„Balíček chipsů k tomu. Jsem spíš na chipsy než na čokoládu,“ upřesnil David, jehož jídlo mu jistě doma neujídá Victoria (49), která dle jeho slov jí 25 let jen pečenou rybu a dušenou zeleninu. On je oproti ní gurmán, jídlo si užívá a rád zkouší nejen v restauracích, ale i u sebe v kuchyni připravit nejrůznější pokrmy.

„Co se týče restaurací, rád zajdu do luxusních míst jednou za čas, ale mnohem radši mám rodinnou atmosféru, hezké posezení a rozhodně to nemusí být žádné drahé jídlo ani nemusím pít nejlepší vína. Jde mi o tu atmosféru a dobrou společnost u stolu.“

Zálibu ve vaření po něm zdědil i syn Brooklyn (25), který se ve svém kuchařském pořadu svěřil, že sice není profi kuchař, ale pracuje na tom.

Reklama

Další články

Načítám