Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je vidět, po kom zdědila krásu Nicola Peltz. Budoucí paní Beckhamová se vyfotila se svou maminkou a snímkem se pochlubila na Instagramu.

„Svou maminku miluji nadevše,“ napsala ke snímku, kde maminka vypadá jako její starší sestra. Claudia Heffner Peltz je bývalou modelkou a třetí manželkou miliardáře Nelsona Peltze. S manželem mají celkem osm dětí, podnikatel má ještě dvě z prvního manželství. Nicola je nejmladší.

Pod fotkou se to hemží srdíčky, která přidal i Nicolin budoucí manžel Brooklyn Beckham (25), partnerka Cristiano Ronalda (39) Georgina (30) i módní návrhářka Rachel Zoe. Fanoušci v komentářích několikrát zmiňují, že vypadají jako sestry a dokonce někteří píší, že jsou jako dvojčata. Podívejte se sami, snímek najdete v galerii.

Nicol by se měla přivdat do Beckhamovic rodiny v příštím roce, pokud bude možnost uspořádat svatbu bez koronavirových omezení. Pár se zasnoubil v červenci 2020.

Reklama

Další články

Načítám