Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Victoria Beckham (50) slaví 17. dubna 46. narozeniny a letos to bude mnohem menší oslava, než na jakou je zvyklá.

Během karantény si udělají rodinnou oslavu s manželem Davidem Beckhamem (48) a jejich dětmi Harper, Cruzem a Romeem. Chybět bude Brooklyn (25), který je od rodiny odstřižený a zůstal v Americe, kde tráví čas v izolaci se svou přítelkyní Nicolou.

Každý rok přeje David své ženě i skrze sociální síť Instagram a letos vybral opravdu zvláštní snímky. Na svém profilu sdílel fotku z její kariéry ve Spice Girls, pak dvě fotky zezadu a jeden snímek ze zahrady, kde má Victoria lehký úsměv na rtech a velice hluboký výstřih. K tomu napsal: „Všechno nejlepší mamko, milujeme tě nadevše a doufám, že budeš mít ten nejlepší den.“ V přání označil jejich čtyři děti, přičemž malá Harper zatím profil nemá a rodiče ji označují hashtagem.

Fotkami listujte šipkou vpravo na snímku

Romeo na svůj profil přidal selfíčko s mámou a Cruz přidal fotku z koncertu Spice Girls, kde se spolu s mámou objevil na pódiu. Tahle rodina má opravdu silné a láskyplné vztahy, alespoň z jejich sociálních sítí to tak přinejmenším vypadá.

Tímhle snímkem popřál své matce Cruz Beckham

Reklama

Další články

Načítám