Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od posledního kompletně nahatého příspěvku Britney Spears (42) uběhlo už sedm týdnů. Mezitím se stihla vdát a absolvovat s manželem Samem Asgharim dvoutýdenní líbánky na utajeném místě. Jejím fanouškům se tak na nějaký čas mohlo zdát, že jako vdaná paní to popová diva vezme za opačný konec a s hanbatým obsahem už bude opatrnější. Ovšem chyba lávky, Britney opět zaúřadovala v plné parádě…

V úterý se zpěvačka svým téměř 42 milionům sledujících pochlubila dvěma záběry, na nichž plave nahá pod vodou v moři. Jeden záběr je zepředu, přičemž nejintimnější místa si zpěvačka opět trošku amatérským způsobem rozmazala, a druhý snímek je zezadu, kde si pro změnu ‚ozdobila‘ pozadí křížkem.

Jejím předposledním příspěvkem byl pak ručně psaný vzkaz: „Chtěla bych jen jít někam, kde nikdo nezná mé jméno.“

U Britney se toho během posledních dvou měsíců událo opravdu hodně. Nejenže se stihla vdát, vyrazit na svatební cestu do neznámé tropické destinace a s manželem se přestěhovat do nového hnízdečka lásky, ale bohužel také přišla o dítě, které se Samem čekali. Zpěvačka ale už v prohlášení o jeho ztrátě uvedla, že se o miminko budou pokoušet dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám