Hlavní obsah
Článek

Ještě před samým začátkem čtvrtečního obřadu Britney Spears (42) a Sama Asghariho (28) se v místě jejich svatby odehrálo drama, při němž musela zasahovat ochranka i policie. Zpěvaččin první manžel Jason Alexander (40) vnikl do domu Britney v kalifornském Thousand Oaks, kde se veselka odehrávala, což dokumentoval na svůj mobil a živě vysílal na Instagram. Muž se později dostal do potyčky s ochrankou, a nakonec jej zatkli přivolaní policisté.

Britney a Jason byli přátelé z dětství, vyrůstali spolu v Kentwoodu v Louisianě a v roce 2004 podnikli výlet do Las Vegas, kde se spontánně vzali. Jejich sňatek byl sice během 55 hodin anulován, ale Jason se očividně s tím, že o Britney přišel, dodnes nesrovnal. Během vniknutí na zpěvaččin pozemek vykřikoval, že Britney je jeho první a jediná manželka.

Čtyřicetiletý muž tak překonal plot a skalnatý svah vedoucí k zadní části domu. Ochrance přitom celou dobu pravdivě sděloval, kdo je, ovšem s dodatkem, že jej zpěvačka na svatbu pozvala. Během živě vysílaného videa bylo vidět, že se mu dokonce podařilo dostat do druhého patra zpěvaččina domu a posléze také do svatebního stanu.

Poté ovšem ve svém deset minut dlouhém videu uvedl: „Jsem Jason Alexander. První manžel. Jsem tady, abych zhatil tuhle svatbu!“ Následně se dostal do konfliktu s ochrankou, která na něj zavolala policii. Alexander tak skočil s pouty na rukou a má na krku obvinění z porušování domovní svobody, vandalismu a ublížení na zdraví. Následně skončil ve vazbě.

Během posledního roku a půl byl zpěvaččin exmanžel zatčen už potřetí. V lednu 2021 řídil pod vlivem, dále porušil bezpečnostní protokoly na letišti a rovněž se dopustil krádeže či pronásledování neznámé ženy.

Zpěvaččin právník Mathew Rosengart sdělil, že osobně spolupracuje s oddělením šerifa, aby zajistil, že bude pan Alexander trestně stíhán v plném rozsahu zákona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám