Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O velmi smutnou zprávu se v sobotu večer podělila se svými fanoušky zpěvačka Britney Spears (42). Pouhý měsíc poté, co světu oznámila, že je v radostném očekávání, přišla krutá rána. O miminko spolu se snoubencem Samem Asgharim (28) přišli.

Pro zpěvačku a jejího partnera by šlo o prvního společného potomka, z předešlého manželství s Kevinem Federlinem má Spears již dva syny – šestnáctiletého Seana a o rok mladšího Jaydena.

„S naším nejhlubším zármutkem musíme oznámit, že jsme přišli o naše zázračné miminko v počátcích těhotenství. Toto je zdrcující okamžik pro každého rodiče. Možná jsme měli počkat s oznámením o něco déle, ale byli jsme až příliš nadšení, že jsme se o tak skvělé zprávy museli podělit,“ píší snoubenci v prohlášení.

„Naše vzájemná láska je naší silou. Budeme se i nadále pokoušet o rozšíření naší krásné rodiny. Jsme vděční za veškerou vaši podporu. Žádáme vás laskavě o soukromí v tomto těžkém čase,“ apelovali na veřejnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám