Hlavní obsah
Článek

Z Instagramu bývalé popové princezny Britney Spears (42) se pomalu stává stránka vhodná pro dospělé. Zpěvačka nepřestává své fanoušky, jichž má na Instagramu bezmála 41 miliónů, zásobovat odvážnými příspěvky včetně nahoty, a to jak fotografiemi, tak video obsahem.

V pondělí například sdílela hned tři své kompletně odhalené fotografie pouze v několika odlišných filtrech. K první z nich připsala: „Zásoba fotek z Mexika předtím, než ve mně bylo miminko. Proč sakra vypadám na dovolené o deset let mladší?“

K další pak dodala obdobný popisek s odkazem na svůj požehnaný stav: „Nepodceňujte sílu toho, že si tohle fotím sama selfie tyčí!!! Zásoba fotek z doby, než ve mně bylo miminko.“ U třetího téměř totožného snímku už napsala pouze stručné: „Miluji vás všechny taaaaaaaaak moc!!!!“.

A přestože někteří nad jejím počinem neskrývají nadšení a chválí ji, řada dalších nechápe, proč to má čtyřicetiletá hvězda a nastávající trojnásobná maminka zapotřebí.

„Tahle holka je nemocná, volá o pomoc,“ píše jeden z fanoušků a další se přidávají: „Někdo jí prosím pomozte, není v pořádku,“ nebo: „Je mi z toho tak smutno… Proč?“

Spears má se svým bývalým manželem Kevinem Federlinem dva syny – Seana Prestona (16) a Jaydena Jamese (15). Své třetí dítě čeká se snoubencem Samem Asgharim.

Zpěvačku dlouhodobě provázely psychické potíže, kvůli nimž se na téměř čtrnáct let stal opatrovníkem jejího jmění její otec, s nímž Britney vedla soudní spor. Toto opatrovnictví bylo pravomocně zrušeno loni v listopadu. Od té doby se sdílení odhalených příspěvků na sociálních sítích znásobilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám