Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Britney Spears (42) bude potřetí maminkou. Po 13 letech nuceného opatrovnictví, které skončilo loni v listopadu, čeká potomka se snoubencem Samem Asgharim (28). Radostnou novinku oznámila na Instagramu.

Britney si prý v posledních týdnech všimla, že přibrala, s partnerem si ale mysleli, že jí narostlo bříško z jídla. „Tak jsem si udělala těhotenský test. No a budeme mít miminko!“ nechala se slyšet s tím, že nabírá stále víc a víc.

Se Samem si zpěvačka dítě velmi přála, opatrovník, kterým byl dlouhá léta její otec Jamie, jí to však nedovoloval. Spears se dokonce nechala slyšet, že byla nucená mít zavedené nitroděložní tělísko.

Po vyhrané soudní bitvě na sklonku loňského roku zase nabyla svéprávnosti, a nejen o svém těle si už může rozhodovat sama. S Asgharim se v září zasnoubili, a protože ho na sítích oslovuje „můj manžel“, fanoušci si dokonce myslí, že se už tajně vzali.

Pro svalnatého trenéra to bude první potomek, Britney má z manželství s Kevinem Federlinem syny Seana Prestona (16) a Jaydena Jamese (15). Ti roky žijí s otcem.

Zprávu o těhotenství potvrdil ve svém instagramovém postu také Asghari. „Manželství a děti jsou přirozenou součástí spokojeného vztahu. Vždycky jsem se na otcovství těšil a neberu ho na lehkou váhu. Bude to nejtěžší práce, jakou jsem kdy měl,“ nechal se slyšet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám