Hlavní obsah
Článek

Britney Spears (42) mile překvapila fanoušky snímky z bazénu, kde jí dělala společnost asistentka Vicky. K té má nejspíš dost blízko, jak naznačují i rozverné fotografie.

„Jsem nahá v bazénu a moje asistentka Vicky mě drží jako mimino,“ popsala zpěvačka příspěvek na Instagramu a přidala vysmáté citoslovce.

Netrvalo dlouho a sledující ji zasypali pochvalnými komentáři. „Já chci její práci,“ objevilo se například. „Vicky má nejlepší job na světě!“ přidal se další. „Za tohle by mi ani nemuseli platit,“ zaznělo také.

Některé ovšem zpěvaččina nahota vyděsila, ty ovšem Vicky ve svých Instastories ujistila, že měla její šéfka na sobě spodek od bikin.

Victoria Asher se v minulosti také věnovala hudbě a vydala několik singlů. Po společných snímcích s Britney jí na sociální síti přibylo mnoho sledujících, aktuálně má skoro 70 tisíc.

Fotky Britney pořídila nejspíš na dovolené na Havaji, kam vyrazila také se svým snoubencem Samem Asgharim. S fanoušky se podělila například i o bikinové video z pláže, kde předvedla doruda spálené tělo.

Zdá se, že Britney si užívá život naplno, a kromě svatby chystá údajně také návrat na hudební scénu nebo vydání vlastní biografie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám