Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oslavu konce opatrovnictví ze strany otce Jamieho zpěvačka Britney Spears (42) oslavila ve velkém stylu. Se snoubencem Samem Asgharim odletěli na luxusní dovolenou do Francouzské Polynésie, kde si podle webu The U.S. Sun pronajali vilu na privátním ostrově. Noc zde vyjde na dechberoucích 284 tisíc korun.

Britney a její partner trávili romantickou dovolenou v resortu pojmenovaném po herci Marlonu Brandovi, jenž si zdejší prostředí během natáčení filmu Vzpoura na Bounty zamiloval natolik, že si koupil jeden z ostrovů.

Dnes se na něm střídají celebrity a milionáři, místo návštěvníkům nabízí ten nejvyšší standard. Bílý písek, palmy a azurové moře jako z pohlednice, ale hlavně klid a soukromí. Právě zde Kim Kardashian (43) uspořádala party ke svým 40. narozeninám.

Britney zde strávila několik dní poté, co se její otec po dlouhých 13 letech vzdal opatrovnictví. Na život dcery dohlížel od roku 2008, kdy se zpěvačka nervově zhroutila a oholila si hlavu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám