Hlavní obsah
Článek

Britney Spears (42) se s fanoušky na sociálních sítích dělí většinou o taneční videa nebo i o fotky v bikinách. Tentokrát se ale pořádně odvázala a ukázala se dokonce nahoře bez.

Na sobě má pouze rozepnuté džínové kraťasy a holá ňadra zakrývá rukama. U toho nahodila nevinný výraz a pěkně tak nažhavila sledující. U těch měl snímek obrovský úspěch, lajkem už ho ocenilo skoro dva miliony fanoušků.

V komentářích pak zpěvačku chválili i slavní. „To je žhavé,“ použila svou legendární hlášku Paris Hilton. „Zboř internet, Britney,“ fandila zase moderátorka Jackie Schimmel Haas.

Zpěvačka má ve svých fanoušcích velkou oporu během soudní bitvy se svým otcem Jamiem, který je od roku 2008 jejím zákonným opatrovníkem. Britney by ráda nabyla svéprávnosti, otec se však opatrovnictví vzdát nechce, a tak se už nějakou dobu soudí.

Během nedávných slyšení zpěvačka vypověděla, že její otec zneužívá svých pravomocí a snaží se ji ovládat, čehož má už dle vlastních slov dost. Jamie má mimo jiné správu nad jejím majetkem, nechce jí povolit sňatek s partnerem Samem Asgharim nebo těhotenství.

Během posledního slyšení jí soudce povolil, aby si mohla zvolit vlastního právníka, což je velký úspěch. Do teď ji zastupoval opatrovníkem zvolený advokát. Další slyšení je naplánované na konec září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám