Hlavní obsah
Článek

Taneční videa Britney Spears (42) nejsou na jejím instagramovém profilu žádnou novinkou. V popisku posledního, o které se podělila, se tentokrát rozepsala o nejnovější dietě, již právě zkouší. Funguje na ni prý skvěle.

„Poslední taneční video, které jsem tu sdílela, bylo staré několik měsíců. Proto moje tělo na tomhle možná vypadá jinak. Zkusila jsem kontrolu porcí, což je velmi těžké, když přijde na křupky, ale celkově se cítím mnohem lépe,“ přiznala zpěvačka.

Fanoušci Britney zahrnují neskonalou podporou, zvláště poté, co vyšel dokument Framing Britney Spears, který pojednává mimo jiné o kontrole jejího otce Jamieho Spearse, jenž je od roku 2008 jejím zákonným zástupcem. Kromě toho, že spravuje její finance a nemovitosti, má rozhodující slovo například i v úředních záležitostech, Britney se bez jeho souhlasu nesmí například provdat nebo mít dítě.

Zpěvačka se s otcem dlouhodobě soudí, chtěla by opět nabýt svéprávnosti. Věrní fanoušci ji podporují například kampaní #FreeBritney, veřejně se jí zastala i řada celebrit. Navzdory soudním bitvám, k nimž se sama nikdy nevyjádřila, se snaží Britney na sociálních sítích působit pozitivně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám