Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rockerka Courtney Love (59) se opět po nějaké době odvázala. Podělila se o zrcadlové selfie, na němž jí vykukuje z županu prso. A velmi sdílná byla i v odpovědích na komentáře fanoušků.

Rozepsala se o případu Britney Spears (42), která momentálně usiluje o to, aby opět nabyla svéprávnosti. Od zhroucení v roce 2007 je jejím zákonným zástupcem její otec Jamie, s nímž se nyní soudí.

„Vím o tom případu víc než kdokoliv jiný. Byly doby, kdy bych vám řekla všechno. Nikdy jsem neviděla, že by ženské udělali horší věc. A viděla jsem toho hodně, věřte mi. Ale teď jsem v Evropě a v pohodě, zotavuji se ze smrtelné nemoci, kterou jsem měla pravděpodobně kvůli stresu z toho, jak jsem se snažila pomoct Britney,“ nechala se slyšet Love.

„Ale jsem v pohodě a co je důležitější, Frances je v pohodě,“ dodala a k nemoci se více nevyjádřila.

V komentářích dále uvedla, že Lou Taylor, manažerka hvězd, která má na svědomí opatrovnictví Britney, v minulosti usilovala o to, aby byla práv zbavená i Courtney. Nemohla by tak spravovat majetek po Kurtu Cobainovi ani peníze z prodeje jeho muziky.

To se však nepodařilo a Courtney nakonec soudní bitvu vyhrála. Jméno Lou Taylor v ní ale prý vyvolává trauma, jak uvedla. Love se v minulosti léčila ze závislosti na drogách a s psychickými problémy. S Cobainem má dceru Frances (28).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám