Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Britney Spears (42) se ukázala fanouškům v domácím, jak vypadá v běžný den bez úprav a stylizace na fotku. V kostkované košili, přezůvkách a s dioptrickými brýlemi byste ji na první pohled možná ani nepoznali. „Instagram versus realita!!!“ začala svůj post.

Britney chtěla příspěvkem předvést, jak vypadá ve svém volnu, a zároveň se svěřit s nejistotou, jíž v souvislosti se svým vzhledem čelí. „Když na mě zamíří fotoaparát a já nejsem připravená, znejistí mě to... Takže vždy vkládám velké úsilí do toho, jak vypadám,“ přiznala zpěvačka. „Někdy je ale fajn se tak urputně nesnažit a dát si pohov,“ dodala Britney. Vzkaz zanechala u fotky, jež vznikla na chodbě při snaze o výměnu žárovky.

Lidé víc než obsah sdělení komentovali, jak mladistvě zpěvačka na snímku vypadá. „Jako by tě máma vyfotila před odchodem do školy,“ píše jedna z fanynek. Našli se dokonce tací, a nebylo jich málo, kteří ani nechtěli věřit, že na fotce je opravdu Britney. Posuďte sami...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám