Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatá zpěvačka se zase hlásí o pozornost. Britney Spears (42) je na svém profilu na Instagramu velice aktivní, a nebyla by to ona, kdyby často neukazovala, jak je ve formě.

Svým fanouškům natáčí krátká videa, kde tančí, a často se také nechává fotit v různých outfitech. Tentokrát se ale neoblékla, ale naopak se velice odhalila. Britney se totiž ukázala jen v miniaturních bikinách, aby dobře vyniklo její dočasné tetování bílou henou. Ta neobarví kůži a lehce se smyje vodou.

„Nechala jsem se trochu unést henou! Mám dojem, že si tím žádám pozornost,“ napsala zpěvačka ke snímku.

Tu se nyní znovu snaží fanoušci podpořit v jejím soudním boji o osvobození se z opatrovnictví svého otce. O tom před lety u soudu padlo rozhodnutí kvůli jejím psychickým problémům, které vedly až k oholení hlavy.

Její otec má od té doby právo rozhodovat o jejím majetku, finančních záležitostech i léčení a hudební kariéře. Už delší dobu se Britney snaží zpátky získat kontrolu nad svým životem, k čemuž fanoušci v rámci podpory používají na sociálních sítích hashtag #FreeBritney.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám