Hlavní obsah
Článek

Britney Spears (42) si vyloženě užívá karanténu po boku svého mladšího přítele Sama Asghariho (26). Zpěvačka sdílela snímky v bikinách, na nichž je vidět, jak relaxuje v bazénu na lehátku. Na závěr připojila i fotku statného partnera. A to je teprve žrádlo! Asghari je jakožto fitness trenér pochopitelně ve formě, ale svaly by mu mohli závidět i někteří hollywoodští fešáci, jen co je pravda.

Britney a Sam jsou spojováni od roku 2016 a v loňském roce údajně zpěvačka svěřila soudům, že by s ním ráda založila rodinu. Kvůli mentálnímu zhroucení je zpěvaččiným zákonným opatrovníkem od roku 2008 její otec Jamie. Ten by tak musel zpěvačce těhotenství schválit, což podle Us Weekly údajně nechce.

Britney má ze vztahu s Kevinem Federlinem syny Jaydena Jamese (13) a Seana Prestona (14) a jak vyšlo díky mladšímu synovi najevo, rodinné vztahy s Jamiem Spearsem jsou přinejmenším komplikované.

Asghari a Spears často společně trénují a vše poctivě dokumentují na sociálních sítích. Popová diva je ve skvělé formě a postavu si udržuje i tancem, někdy dokonce tak vášnivě, až přijde k úrazu. Soudě dle posledních snímků však rozhodně nevypadá, že by jí v karanténě něco scházelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám