Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britney Spears (42) a Justin Timberlake (43) patřili na přelomu století k nejsledovanějším párům nejen hudebního byznysu. Pozornosti se jim dostalo všude, kde se objevili. Jejich rozchod v roce 2002 tak sledovaly miliony lidí. Ke svému mediálně nejpropíranějšímu vztahu se teď Britney vrátila ve vzkazu na sociální síti.

Zpěvačka sdílela video, na kterém tančí na jeho song svého ex Filthy. „Jak můžete vidět, vlastně to ani není tanec, lidi... prostě se hrozně nudím,“ posteskla si. A pak přišla poznámka, která na sociálních sítích vzbudila mnohem větší pozornost než video jako takové. „P.S. Já vím, že jsme před dvaceti lety měli jeden z nejsledovanějších rozchodů... ale hej, tenhle chlap je génius! Skvělý song, JT!“ vzkázala bývalému milému. Odpověděl smíchem.

I když skalní fanoušci páru dodnes sem tam vyjádří přání, aby se Britney a Justin dali znovu dohromady, to se nejspíš nestane, dávno mají každý svůj život. Timberlake s partnerkou Jessicou Biel vychovává syna Silase, Spears má dva syny s muzikantem Kevinem Federlinem. Zpěvaččiným současným partnerem je fitness trenér Sam Asghari.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám