Hlavní obsah
Článek

Britney Spears (42) má za sebou náročné období. Rodinné problémy, které vedly k tomu, že se na chvíli uchýlila do léčebny, jako by nebraly konce. A tak není divu, že se vydala za odpočinkem na Havaj, kde relaxovala ve žlutých bikinách. Jen před pár týdny se zpěvaččin otec zřekl funkce jejího opatrovníka.

Jamie Spears byl opatrovníkem své dcery od roku 2008, nyní se pozice ujala zpěvaččina dlouholetá spolupracovnice Jodi Montgomery. Přestože Spears tvrdil, že se zřekl opatrovnictví kvůli zdravotním potížím, učinil tak krátce poté, co se objevily zprávy, že se dostal do křížku se svým vnukem Seanem (13).

K incidentu, který se odehrál na konci srpna, byla přivolána i policie. Kevin Federline, otec synů Britney, tvrdil, že Spears napadl Seana, chlapec se před dědečkem měl zamknout v pokoji, a Spears měl pak dveře vylomit.

Na Federlinovu žádost se Jamie Spears nesmí k vnukům přiblížit po tři roky. Britney byla dle zdrojů z jejího okolí situací otřesena a stále se s ní nemůže vyrovnat. Samozřejmě to negativně ovlivnilo i její mentální stav. Není tedy divu, že si potřebovala dát dovolenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám