Hlavní obsah
Článek

Svého času byl Lance Bass (40), člen chlapeckého boybandu 'N Sync, kolouškem, po kterém fanynky doslova šílely. Jenže to neměly zrovna jednoduché, Lance je totiž gay, i když to během působení v kapele veřejně nepřiznal. Dnes je už pět let šťastně ženatý s Michaelem Turchinem a snad i co nevidět bude otcem.

Bass v novém rozhovoru zavzpomínal na to, jak se v roce 2004 přiznal své dobré kamarádce Britney Spears (42), že je homosexuál. Bylo to během její nechvalně proslulé svatby s Jasonem Alexanderem v Las Vegas.

„Jel jsem do Vegas, abych viděl to šílenství, co se tam dělo. Britney z toho byla trochu rozrušená, když si uvědomila, co udělala,“ zavzpomínal na manželství zpěvačky s kamarádem z dětství, které trvalo pouhých 55 hodin.

„Bylo to zábavné, ale pak začala opravdu plakat. Vzal jsem ji do nějakého pokoje a posadil na postel, ale byla k neutišení. Tak jsem na ni vybalil, že jsem gay a najednou přestala.“

Bass veřejně vystoupil jako gay až o dva roky později, kvůli skupině, jejíž součástí byl i Justin Timberlake, měl prý strach se přiznat. Do té doby měl pravidelně sex se ženami.

„Dělal jsem, co jsem dělal. A dělal jsem to dobře,“ přiznal. Dělali jsme, co jsme museli, abychom přežili," hájil své zálety s ženami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám