Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britney Spears (42) se blýskla na losangeleské premiéře Tarantinova trháku Tenkrát v Hollywoodu, kam ji doprovodil i partner Sam Asghari. Přítomné davy ale zaujal především třpytivý šperk, který se skvěl na zpěvaččině prstu. Okamžitě se začalo spekulovat, že se popová hvězda zasnoubila.

Ačkoliv pár, který je ve vztahu od konce roku 2016, se ke spekulacím, které obletěly svět, ještě nevyjádřil, na premiéře vypadali prý zamilovaněji než kdy dřív.

Spears také společné snímky sdílela na svém instagramovém účtu s popiskem: „Naše první filmová premiéra.“

Britney nedávno upoutala pozornost médií, když se na nějaký čas odebrala do rehabilitačního zařízení, aby si dala do pořádku duševní zdraví. To začalo kolísat, když se u zpěvaččina otce objevily vážné zdravotní problémy.

Britney se nakrátko odmlčela a věnovala sobě a rodině. I přes dedukce veřejnosti, že se „zase určitě zbláznila“, vypadá diva opět v plné síle a velmi spokojeně.

Asghari jí byl ostatně celou dobu oporou a vypadá to, že zlé časy jejich vztah jen utužily. Jestli natolik, že se rozhodl před svou láskou pokleknout s prstenem, je zatím ve hvězdách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám