Hlavní obsah
Článek

Britney Spears (42) nezažívá zrovna nejlepší rok svého divokého života. V lednu oznámila, že ruší svou dlouho připravovanou show, protože se musí hlavně zaměřit na rodinu a od toho se podle všech informací odvíjely i další problémy.

Otec zpěvačky musel podstoupit několik operací a podle jejího vyjádření málem zemřel. „Je důležité mít rodinu vždy na prvním místě, proto musím udělat toto těžké rozhodnutí. Pár měsíců zpátky byl můj otec hospitalizován a málem zemřel. Jsme vděční, že je naživu, ale stále nás čeká dlouhá cesta,“ uvedla.

Po svém vyjádření se zpěvačka stáhla do ústraní a před měsícem se objevily informace, že se přesunula do psychiatrické léčebny, kam se rozhodla nechat zavřít z vlastního rozhodnutí. I když se objevovaly spekulace o tom, že tam byla zavřená násilím, sama Britney v půlce měsíce přidala na svůj instagramový účet fotku s komentářem: „Každý někdy potřebuje čas jen sám pro sebe.“

Vše tak nasvědčuje tomu, že se potřebovala s těžkou situací v rodině a zrušeným turné na chvíli svěřit do rukou odborníků, aby se neopakovalo zhroucení, které prodělala v roce 2007. Tehdy si oholila hlavu. Fotografové nyní prvně od všech spekulací zachytili Britney s jejím přítelem Samem Asgharim, když opouštěli hotel v Beverly Hills.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám