Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Už je tomu opravdu 20 let, co rádia začala hrát píseň ...Baby One More Time, která raketově odstartovala kariéru Britney Spears (42). Zpěvačka se stále drží na vrcholu a jako matka dvou dospívajících synů je v životní formě.

„Je těžké vyjádřit slovy, co pro mě dnešek znamená. Před 20 lety svět poprvé uslyšel mou hudbu! Od té doby se toho tolik stalo... Ráda bych poděkovala všem svým úžasným fanouškům, kteří tady pro mě jsou od prvního dne mé kariéry. Nic pro mě neznamená tolik jako vaše podpora. Všechny vás miluju!“ napsala Britney na Instagramu k videu z natáčení hitu, s nímž ovládla hitparády po celém světě.

Britney se s ...Baby One More Time prosadila ve svých 16 letech. Už s prvním singlem zaznamenala obrovský úspěch. Prodalo se ho přes 10 miliónů kusů. Na triumfu měl zásluhu i videoklip, v němž Britney účinkovala jako rozverná školačka. Ještě před dovršením dvacítky se z ní stala hvězda celosvětového formátu.

Zpěvačka však kromě obdivu poznala i odvrácenou stranu slávy. Po dvou porodech u ní propukly deprese a propadla alkoholu. Pak přišel rozvod s Kevinem Federlinem a válka o jejich syny Seana (13) a Jaydena (12). Kritické období se jí naštěstí podařilo překonat a 20. výročí hudebního startu oslavila jako respektovaná umělkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám